Τουρισμός – Αθλητισμός - Ανανεωτική Προοπτική Κασσάνδρας
15620
page-template-default,page,page-id-15620,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Τουρισμός – Αθλητισμός

Τουρισμός

Προβολή και Ανάδειξη με τον καλύτερο τρόπο για την Κασσάνδρα μας.

Το 2014 ιδρύσαμε, και λειτουργούμε τον Τομέα Τουριστικής Προβολής Δήμου Κασσάνδρας, ενταγμένο στην ΚΕ.ΔΗ.Κ, με δικό του Προϋπολογισμό.

Με αγάπη για τον τόπο και για τον άνθρωπο λειτουργήσαμε με ζήλο, έμπνευση, όραμα και μεράκι και καταφέραμε η Κασσάνδρα να πρωταγωνιστεί στις Τουριστικές εξελίξεις.

Δουλέψαμε με πάθος. Με ομαδικότητα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Η Κασσάνδρα μας, αποτελεί από το 1965 ως και σήμερα έναν τουριστικό προορισμό παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Αποτελεί τόπο ευλογημένο ως προς τα φυσικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα, καθώς το πράσινο του πεύκου συναντά το γαλάζιο της θάλασσας και είναι επίσης ένας τόπος που «γεννά» πρώτες ύλες και αγαθά ύψιστης ποιότητας όπως λάδι, μέλι, κρασί, βότανα, σιτηρά, ελιές.

Είναι, επίσης, ο τόπος όπου εμπνευσμένοι επιχειρηματίες επέλεξαν να επενδύσουν.

Ο Τομέας Τουριστικής Προβολής Δήμου Κασσάνδρας κλήθηκε να καλύψει ανάγκες χρόνων στην τουριστική προβολή και ταυτόχρονα να θέσει τους στόχους της Τουριστικής πρότασής του για τον τόπο. Κινηθήκαμε οραματικά. Βάλαμε τον πήχη ψηλά, τολμώντας να χτίσουμε βήμα – βήμα την εξωστρέφεια της Κασσάνδρας.

Αθλητισμός

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ η προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους

Η δια βίου άθληση αποτελεί μια από τις βασικές συνιστώσες για την ποιοτική διαχείριση και ουσιαστική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου του πολίτη, λαμβάνοντας υπόψη το σύγχρονο τρόπο ζωής και τα αποτελέσματα των ερευνών για τη θετική επίδραση της άσκησης στην υγεία και στην ψυχοκοινωνική κατάσταση του ατόμου.

Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κασσάνδρας (Α.Ο.Δ.Κ) πέτυχε να καλύψει τις ανάγκες και τα κενά των προηγούμενων ετών.