Μαρία Παπαδημητρίου - Ανανεωτική Προοπτική Κασσάνδρας
15734
page-template-default,page,page-id-15734,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Μαρία Παπαδημητρίου

Μαρία Παπαδημητρίου

Γεννήθηκα το 1979 και κατάγομαι από τη Ν.Φώκαια, όπου και διαμένω. Σπούδασα Δημοσιογραφία και Τουριστικό Marketing στην Ιταλία. Μιλάω Αγγλικά, Ιταλικά και λίγα Γαλλικά.

Πάντα με γοήτευε η Επικοινωνία.

  • Εργάζομαι απο το 2000 στην τηλεόραση (super tv, xtv, tv100 και τωρα στο Europe one).
  • Εργάστηκα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (Ράδιο Κασσάνδρα, Ράδιο Χαλκιδική, ράδιο Σταρ).
  • Εργάστηκα στα Γραφεία Τύπου των Δήμων Μουδανιών και Κασσάνδρας.
  • Συνεργάστηκα ως δημοσιογράφος με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής.
  • Διετέλεσα συνεργάτης στον τομέα Επικοινωνίας του Μαργαρίτη Σχοινά κατά τη θητεία του στην Ευρωβουλή.

Η Τουριστική Προβολή μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε. Έδωσε ακόμα μία διέξοδο στη δημιουργικότητά μου. Εργάστηκα στο Δήμο Σιθωνίας ως υπεύθυνη Τουριστικής Προβολής.

Από το 2014 και τις Δημοτικές εκλογές έχω αναλάβει ως Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού την Τουριστική Προβολή της Κασσάνδρας μετά τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν οι Κασσανδρινοί στηρίζοντάς με, με την ψήφο τους.

Η Τουριστική Προβολή της Κασσάνδρας με συναρπάζει όσο και η ίδια η Αυτοδιοίκηση. Σε ηλικία 23 ετών,το 2002, ήμουν για πρώτη φορά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κασσάνδρας, με το συνδυασμό της Ελένης Τριανταφύλλου.

Η πρόταση του Δημάρχου μας Βασίλη Κυρίτση να μετέχω στις εκλογές του 2014 ήταν εξαιρετικά τιμητική και εξίσου μεγάλη τιμή αισθάνομαι και τώρα που βρίσκομαι και πάλι στην ευχάριστη θέση να διεκδικώ τη στήριξή σας.

Βασικό μου μέλημα είναι η φροντίδα για την Κασσάνδρα μας,που απορρέει από την αγάπη μου για τον Άνθρωπο. Πιστεύω ότι ο τόπος μας έχει τεράστια δυναμική στον Τουρισμό, το Επιχειρείν και τον Πρωτογενή τομέα και χρειάζεται να τον υποστηρίξουμε,με πάθος και συνέπεια στη στόχευση για την αναβάθμισή του.

Η Κασσάνδρα μας είναι πανέμορφη και αξίζει να καμαρώνουμε γι αυτή και να την υπηρετήσουμε έντιμα,με στοχοπροσήλωση και καινοτόμες ιδέες.