Ιωάννης Παπαγιάννης - Ανανεωτική Προοπτική Κασσάνδρας
15656
page-template-default,page,page-id-15656,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ιωάννης Παπαγιάννης

Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στο Πολύχρονο και στην Φούρκα Χαλκιδικής, απ’ όπου και κατάγομαι.

Από το 2010, ζώ και εργάζομαι στο Πευκοχώρι όπου είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Το 2004 αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Κασσανδρείας και στην συνέχεια σπούδασα στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κατέχω Δίπλωμα Μηχανικού Χωροταξίας – Πολεδομίας και Μάστερ Μεταπτυχιακό Τίτλο (MSc) στον σχεδιασμό Συστημάτων Μεταφοράς.

Από το 2011 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρώ δικό μου Τεχνικό Γραφείο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής με δραστηριότητα σε όλη την Κασσάνδρα. Είμαι επίσης Ενεργειακός Επιθεωρητής και Ελεγκτής Δόμησης, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, του Πανελληνίου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών και του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Αποτελώ μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Αιγέα Παλλήνης και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Πευκοχωρίου.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Κυρίτση, γιατί πιστεύω πως με γνώση, θέληση και συνεργασία, μπορούμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο για τον ευλογημένο τόπο μας.

Το οφείλουμε στην Κασσάνδρα μας και στις επόμενες γενιές.